Tradicionalni prvomajski golaž Pri planinskem orlu

petek, 24 aprila 2015 / Tema: Prireditve

Vse naše cenjene goste, sokrajane, poslovne partnerje in prijatelje, vljudno vabimo na tradicionalno prvomajsko jutranje in dopoldansko druženje ob treh vrstah prvomajskega golaža, ki bo, 1. maja 2015, od 5. ure naprej, v gostišču oz. na vrtu gostilne Pri planinskem orlu. Za vesele viže bodo posrkbeli Mladi orli.

Ansambel Mladi orli

Ansambel Mladi orli

Kot običajno vam bomo tudi letos ponudili tri različne vrste golaža: gamsov, medvedov in klasični-goveji golaž, s katerimi se boste lahko dobro pokrepčali in v zabavnem vzdušju in dobri, prijateljski družbi pričeli s preživljanjem prazničnega dne, zavrteli pa se boste lahko tudi ob veselih melodijah, ki jih bodo zaigrali Mladi orli.

Golaža bomo pripravili dovolj, tako, da se vam ni treba bati, da ga bo prekmalu zmanjkalo, zato lahko zjutraj, brez skrbi, poležite tudi nekoliko dlje, še sploh, če se nameravate udeležiti kakega veselega kresovanja.

Seveda pa golaž ne bo naša edina prvomajska ponudba, saj se lahko, kakor vedno, pri nas oglasite tudi na okusnem kosilu ali večerji.

Bržkone se vam bosta, po obisku in plesu, na tem ali onem prvomajskem srečanju,  prilegla tako mirnejše okolje, kakor tudi okusen obrok.

Vljudno vabljeni!

KOLEKTIV DRUŽINSKE GOSTILNE PRI PLANINSKEM ORLU VAM ŽELI LEPE IN ZABAVNE PRVOMAJSKE PRAZNIKE!

NA VRH
close
Facebook Iconfacebook like button