Tradicionalni prvomajski golaž in vikend ponudba hrane v gostilni Pri planinskem orlu

torek, 28 aprila 2020 / Tema: Novice in obvestila

Gostilna Pri planinskem orlu vam z mesecem majem omogoča naročilo hrane, ki jo lahko, bodisi v gostilni prevzamete sami, bodisi vam jo  v bližnji okolici dostavijo na dom.

Tradicionalni prvomajski golaž

Kljub temu, da trenutne razmere zaenkrat sicer še ne dopuščajo normalnega odprtja gostinskih lokalov, v gostilni Pri planinskem orlu ostajajo zvesti tradiciji prvomajskega golaža, ki si ga boste tokrat lahko vzeli s seboj domov oz. na pot v Kamniško Bistrico.


Vikend ponudba hrane

Razen tradicionalnega prvomajskega golaža, pa vam bodo v prazničnem vikendu, od 1. do 3. maja, Pri planinskem orlu na voljo še sledeče jedi:

Vikend ponudba hrane v gostilni Pri planinskem orlu (od 1., 2. in 3. maja)

  • Tradicionalni prvomajski golaž s krompirjevimi njoki ali polento – 7 €

  • Pečen odojek s prilogo 13 €

  • Ocvrti lignji ali lignji na žaru in pommes frites – 10 €

  • Ocvrt piščanec s krompirjevo solato – 7 €

  • Rižota z beluši – 6 €

  • Dunajski zrezek in pommes frites – 6 €

  • Ljubljanski zrezek in pommes frites – 9 €

  • Orehovi ali sirovi štruklji – 3.5 €


Telefonska številka za naročila: 01 8325 410


Seveda pa vam možnost naročila hrane ne bo na voljo zgolj v prazničnem vikendu, ampak vsak teden oz. vsak prihodnji vikend, pri čemer se bo ponudba jedi dopolnjevala in spreminjala glede na povpraševanje.

Tako kot najbrž vsi, tudi ekipa gostilne Pri planinskem orlu komaj čaka, da se preventivni ukrepi, sprostijo, zato že sprejemajo informativna naročila, v vmesnem času do ponovnega odprtja, pa vam nudijo tudi možnost naročila in dostave hrane za razne družinske dogodke in praznovanja.

Če ste, tako kot v gostilni Pri planinskem orlu, v upanju na skorajšnje ponovno odprtje gostinskih lokalov, naravnani nekoliko bolj optimistično, pa že lahko posredujete tudi vaše rezervacije za poroke in druge slovesnosti.

Prisrčno dobrodošli!

NA VRH
close
Facebook Iconfacebook like button