Poroke Pri planinskem orlu

Poročna kosila in zabave

Se pripravljate na poroko in iščete primeren prostor za poročno kosilo ali poročno zabavo? Pri planinskem orlu vam zagotovo lahko pomagamo, saj imamo z organizacijo poročnih zabav, svatb oz. ohceti, kot v naših krajih radi rečemo po domače, obilo izkušenj.

Na razpolago vam ponujamo prijeten ambient naše restavracije, pestro izbiro hrane in pijače ter naše bogate izkušnje, ki so vam lahko v pomoč, da bo vaše poročno slavje zabavno in nepozabno, kot se za enega izmed vaših najpomembnejših življenjskih dogodkov tudi spodobi.

Če še nikoli niste bili pri nas vas vabimo, da nas obiščete v naši gostilni, pokusite našo hrano, si ogledate prostore in nas seznanite s svojimi željami in potrebami. Pomagamo vam lahko pri izbiri in pripravi poročnih menijev, organizaciji in izbiri glasbenega programa, izbiri dekoracije in celemu kupu drugih podrobnostih, ki zagotavljajo, da poročna zabava nemoteno teče v veselem vzdušju.

Ne samo to, vaše poročno slavje lahko zaključite s sproščujočo kopeljo v masažni kadi in poročno nočjo v naši, posebej za to priložnost, slovesno in romantično dekorirani sobi.

Prenočišča, ki so na voljo, utegnejo priti prav tudi kateremu izmed vaših povabljenih svatov, ki se bodo lahko povsem sprostili, saj jim bo prihranjena skrb glede vožnje domov.

Če vas zanima karkoli v zvezi z izvedbo poročne zabave, ali poročnega kosila, nas pokličite na telefonsko številko (01) 832 54 10, nam pišite na naš e-mail, ali pa se preprosto oglasite pri nas.

Zahtevajte našo ponudbo

NA VRH
close
Facebook Iconfacebook like button