Ponudba gostilne Pri planinskem orlu

Restavracija

Klasične tradicionalne in domače jedi ter divjačina, pripravljena po receptih, ki v naši gostilni prehajajo iz roda v rod, so temelj ponudbe gostilne Pri planinskem orlu.

Pri divjačinskih jedeh vam ponujamo najrazličnejše divjačinske jedi iz gamsa, srnjadi, divjega zajca, divjega prašiča, medveda in druge divjačine, pripravljenih na najrazličnejše načine, pri čemer ne manjkajo niti številni suhomesnati divjačinski izdelki, kot so divjačinske klobase in pršut iz jelena ali divjega prašiča, svojevrstna posebnost, ki marsikateremu našemu gostu predstavljajo povsem novo kulinarično doživetje.

Med tradicionalnimi jedmi lahko izbirate med različnimi obarami, domačimi klobasami, krvavicami in suhomesnatimi izdelki, ajdovo kašo, štruklji in podobnimi jedmi, da raznovrstnih sladic in različnih zavitkov z brusnicami, borovnicami in drugimi gozdnimi sadeži sploh ne naštevamo.

Jedi so raznovrstne, prilagojene sezoni, saj se trudimo, da so vsak obiskovalec naše gostilne v ponudbi najde nekaj po svojem okusu, skoraj vsak dan pa se kuha tudi kaj posebnega, kar mogoče celo ni na rednem meniju, zato vam priporočamo, da naše strežno osebje povprašate, če se, na dan vašega obiska, kuha kaj posebnega kuha. Našo ponudbo prilagajamo tudi sezonski ponudbi svežih sestavin.

gostilna_slovenija_malaSestavine za jedi prihajajo iz neoporečnega lokalnega okolja, oz. jih kupujemo pri zanesljivih in preverjenih dobaviteljih, kar je tudi eden izmed pogojev, da je gostilna Pri planinskem orlu tudi nosilka znaka blagovne znamke "Gostilna Slovenija", v katerem se nahajajo zgolj gostinski ponudniki, ki ustrezajo pravilom, merilom in kriterijem za pridobitev znaka in znamke.

okusi_kamnikaNaša gostilna je tudi med ponudniki jedi pod blagovno znamko Okusi Kamnika, s katero želimo kamniški gostinsko-turistični delavci popestriti ponudbo tradicionalnih, domačih in izvirnih jedi. Zato vam priporočamo, da ob obisku poskusite 'Firštov golaž', ali telečji rajžlc, ki je naša posebnost.

Ker k dobri hrani sodi tudi dobra kapljica, so vam na voljo tudi različna vrhunska buteljčna in odprta vina.

Dnevno pripravljamo različne tople malice in več vrst različnih kosil, za najavljene skupine, pa pripravimo tudi meni po željah.

Da bi se izognili vaši morebitni slabi volji, za večje skupine priporočamo rezervacije oz. vsaj najavo, saj ne želimo, da bi od nas odšli lačni ali žejni, ker ne bi dobili proste mize.

Naša restavracija lahko sprejme do 160 gostov hkrati in je kot nalašč tudi za različna praznovanja, poroke, obletnice, zaključene družbe, poslovna kosila in večerje, v času poletne sezone, pa je na razpolago še 100 sedišč na letnem vrtu.

Prenočišča

V gostišču Pri planinskem orlu vam je na razpolago osem, udobnih in prijetno urejenih dvoposteljnih oz. troposteljnih sob višjega kakovostnega razreda.

Vse sobe so opremljene s samostojno kopalnico in WC-jem, tušem oz. kopalno kadjo, LCD televizorjem s satelitskimi in kabelskimi programi, telefonom ter računalnikom z dostopom do interneta, na voljo pa je tudi brezžična Wi-Fi povezava.

Gorski mir - mini wellnes

V istem nadstropju kot se nahajajo sobe v gostišču, je urejen tudi mini wellnes »Gorski mir«.

Sprostitveni kotiček s finsko savno in masažno kadjo je namenjen predvsem našim nastanjenim gostom, ki tako lahko, ob doplačilu, poleg udobja sob, nemoteno uživajo tudi v savni oz. v masažni kadi.

Poroke, zabave, kosila...

Naša restavracija, v kateri lahko sprejmemo do 160 gostov, je kot nalašč za različna praznovanja, poroke, obletnice, zaključene družbe, poslovna kosila, večerje in druga srečanja, v času poletne sezone, pa je na razpolago še do 100 sedišč na vrtu.

Poleg raznovrstne izbire tradicionalnih domačih in lovskih jedi so našim gostom na voljo tudi nove in povsem prenovljene, prijetno opremljene sobe, v katerih je, poleg vsega ostalega, gostom na razpolago tudi osebni računalnik z dostopom do interneta, naši gostje pa se lahko sprostijo tudi v masažni kadi in savni.

Okrepčevalnica na sv. Primožu

Da bi kar najbolje zaokrožili svojo ponudbo, našim gostom, predvsem organiziranim skupinam, ponujamo tudi možnost obiska bližnje izletniške točke sv. Primož nad Kamnikom, ter vodenega ogleda izjemno zanimive romarske cerkve sv. Primoža in Felicijana.V župnišču omenjene cerkve imamo namreč urejeno okrepčevalnico, kjer se lahko izletniki in obiskovalci, po slabi urici sprehoda, pokrepčajo, odpočijejo, oziroma si, kot se temu reče, privežejo dušo.

NA VRH
close
Facebook Iconfacebook like button